Kernehuset med hjerterum

  

Kolde og varme frokostretter for april 2020

Sidst rettet 22. februar - 2020 Jettemarie

april

Kolde anretninger

 

Lune frokostretter

Onsdag 1/4

Røget ørred m. peberrodscreme

 

 

Bankekød, kartoffelmos og ovnbagte rodfrugter

Ovnbagt fisk i tomat/dildsovs, ris og ærter

Torsdag 2/4

Fiskeanretning

 

 

Kalkunfrikadeller, tomatsovs, persille, kartofler, broccoli

Tarteletter med skinke og grønærter

Fredag 3/4

Tunmousse m. rejer

 

 

Stegt kalvelever, skysovs, kartofler, citronmarineret rosenkål

Kikærtegryde med kuvertbrød

Tirsdag 14/4

Rejesalat m. æble & citron

 

 

Lammesteg, sovs, kartofler, grillede asparges

Medisterpølse, brun sovs, kartofler, blomkål

Onsdag 15/4

Røget mørbrad m. æggestand & purløg

 

Baconfarsbrød, kartofler, skysovs, broccoli

Stegt sild, kartofler, løgsovs, gulerødder

Torsdag 16/4

Torsk m. karrydressing

 

 

Kyllingbryst i karrysovs, ris og bønner

Svensk pølseret med broccoli

Fredag 17/4

Tun m. hytteost & pesto

 

 

Urtemarineret svinekam, flødekartofler, glaseret gulerødder

Kartoffelfrikadeller med stuvet spinat

Mandag 20/4

Kalkun m. rabarberkompot

 

 

Sprængt oksebryst, sur/sød sovs, kartofler, herregårdsgrønt

Bøf med løg, brun sovs, kartofler, rosenkål

Tirsdag 21/4

Dampet laks m. krydderdressing

 

 

Appelsinmarineret nakkekam, kartofler, skysovs, grønne grønsager

Forloren skinke, flødekartofler, majs, syltede rødløg

Onsdag 22/4

Avocado m. rejesalat

 

 

Tarteletter, høns i asparges, broccoliblanding

Paprikagryde, kartoffelmos, bagte rodfrugter

Torsdag 23/4

Hønsesalat m. ananas & bacon

 

Maibrit maddag

Fredag 24/4

Frikadelle m. kold kartoffelsalat

 

 

Frikadeller, persillesovs, kartofler, Julienna blanding

Kyllingerulle med nødder, tomatsovs, kartofler, ærter

Mandag 27/4

Spinatroulade m. laks

 

 

Farsbrød, peberost, paprikasovs, stegte kartofler, herregårdsblanding

Lyssej i fad, karry/kokossovs, ris og gulerødder

Tirsdag 28/4

Skinke m. nordisk tzatziki

 

 

Kotelet i fad, paprikasovs, løse ris, og ærter

Farseret ribbensteg, skysovs, kartofler, syltede agurker, rysteribs

Onsdag 29/4

Fiskeanretning

 

 

Karbonade, stuvet spidskål, kartofler

Unghanebryst, peberrodsovs, kartofler, broccoli

Torsdag 30/4

Maskeret blomkål m. rejer

 

 

Oksegryde, soltørrede tomater, kartoffelmos, bønner

Rødbedebøf, stegte kartofler, stuvet spinat

Ret til ændringer forbeholdes.

Ring til Kernehusets Café

mellem kl. 10:00 til 13:00, og bestil din mad på tlf. 23 32 64 21

MobilePay – 955042

 

Trænings- & Aktivitetscenter Kernehuset * Østerallé 33 * 8400  Ebeltoft * Tlf. 87 53 60 90 *

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk