Kernehuset med hjerterum

Kolde og varme frokostretter for januar 2020

Sidst rettet 28. december 2019Jettemarie

Januar

Kolde anretning

 

Lune frokostanretninger

Mandag 6/1

Røget ørred, med æggestand

 

Karbonade med grønærter og kartofler

Braiseret svinekæber, kartoffelmos, ovnstegte græskar

Tirsdag

7/1

Tun med hytteost og pesto

 

Forloren hare med flødekartofler, svitsede rødkål g solbær

Svensk pølseret med broccoli

Onsdag

8/1

Fiskesymfoni

 

Bøf med løg, skysovs, kartofler, stegt pastinak/gulerod

Fiskefrikadeller, remouladesovs, kartofler, gulerødder

Torsdag 9/1

Broccolitimbale med røget laks

 

Stegt kylling, persille, skysovs, kartofler, æblekompot

Sellerifrikadeller med ristet grønt

Fredag

10/1

Skinke med nordisk tzatziki

 

Nakkesteg med brunkål og kartofler

Gammeldags oksesteg, kartofler, skysovs, franske ærter

Mandag 13/1

Hellefisk med ristet pinjekerner

 

Rullesteg med svesker, skysovs, kartofler, rosenkål

Middagspandekager, okse/kålfyld, majsblanding

Tirsdag 14/1

Æg med rejer og citron

 

Bankekød, kartoffelmos, ovnbagte rødbeder

Kalvefrikassé, vinter grønt og kartofler

Onsdag 15/1

Dampet laks med dressing

 

Farseret porre, lys sovs, kartofler og gulerødder

Sejsfisk på spinatbund, soltørrede tomater, kartofler

Torsdag 16/1

Ribbensteg med rysteribs

 

Frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål

Gule ærter, røget flæsk, kartofler, sennep

Fredag

17/1

Gulderodsroulade med skinke

 

Tarteletter med høns i asparges, ærter

Rødbedebøf, stegte kartofler, svampestuvning

Mandag 20/1

Tunmousse med rejer

 

Boller i karry, løse ris, gulerødder

Hamburgerryg med stuvet spinat, kartofler

Tirsdag 21/1

Torsk med karrydressing og ærter

 

Millionbøf (okse/rodfrugter), kartoffelmos, syltede rødbeder

Bøf Lindstrøm, kaperssovs, kartofler, bagte rødbeder

Onsdag 22/1

Røget laksetatar med Papaya

 

Italiensk farsbrød, flødekartofler med porre, syltede løg

Hovmester torsk, lys sovs, kartofler, stegte selleri

Torsdag 23/1

Broccolisalat med bacon og æbler

 

Sprængt oksebryst, peberrodsovs, kartofler, ovnbagt græskar

Grønstsagslasagne, svitsede savojkål med svampe

Fredag 24/1

Tortilla med tun og hytteost

 

Stegt kalvelever, løg, skysovs, kartofler, stegt grønkål/æble

Kyllingefrikadeller, tomatsovs, stegte kartofler, broccoli

Mandag 27/1

Røget ørred med peberrodscreme

 

Baconfarsbrød, bacon, bønner, skysovs, kartofler

Hvidkålsrouletter, muskatsovs, kartofler, svitsede urter

Tirsdag 28/1

Pastasalat med kylling og bacon

 

Sorte gryde, rodfrugtmos, rosenkål

Kalvesteg, skysovs, kartofler, rysteribs, asier

Onsdag 29/1

Omeletrulle med pulle pork

 

Fiskefrikadeller, urter, kartofler, dildsovs, gulerødder

Flæskesteg, skysovs, kartofler, rødkål

Torsdag

30/1

Fiskesalat med æble og peberrod

 

Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler

Paneret flæsk, persillesovs, kartofler, honningglaseret gulerødder

Fredag

31/1

Maskeret blomkål

 

Kyllingegullasch, ris, broccoli

Nøddebrød, flødestuvede spinat, stegte kartofler - vegetar

Ret til ændringer forbeholdes.

Ring til Kernehusets Café mellem kl. 10:00 til 13:00, og bestil din mad på tlf. 23 32 64 21

Vi har MobilePay

 

 

 

 

 

Trænings- & Aktivitetscenter Kernehuset * Østerallé 33 * 8400  Ebeltoft * Tlf. 87 53 60 90 *

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk