Kernehuset med hjerterum

Kolde og varme frokostretter for oktober 2019

                                                                                                                                  Sidst rettet 30. juli 2019/Jettemarie

Oktober

Kold anretning

Lune anretninger

Ti 1/10

Gulerodsroulade m. serranoskinke

Tarteletter med høns i asparges og klostergrøntsager

Sprængt oksebryst i peberrodssovs, kartofler og gulerødder

On 2/10

Hellefisk m. pesto & pinjekerner

 

Millionbøf med kartoffelmos og romanescoblsnding

Sejfisk Florentine med flødestuvede spinat og kartofler

To3/10

Kyllingespyd m. karrydressing

 

Forloren hare med vildtsovs, kartofler, bacon og bønner

Moderne brunkål med kylling og kartofler

Fre 4/10

Tunmousse m. rejer

 

Bøf med løg, brun sovs, kartofler og stegte gulerødder

Løgpostej med løse ris, karrysovs og ærter

Ma 7/10

Frikadeller m. kold kartoffelsalat

Frikadeller, brun sovs, kartofler og blomkålsblanding

Honningmarineret skinkesteg, flødekartofler, buketblanding

Ti 8/10

Røget laksetatar m. papaya

 

Kalvesteg, rødvinssovs, kartofler og bønne-rødløgsmix

Linseret med broccoliblanding

On 9/10

Damped larks m. dressing & citron

Gullasch med kartoffelmos og æble/rødbederrelisch

Stegt fiskefilet, persillesovs, kartofler og gulerødder

To 10/10

Broccolisalat m. bacon & æbler

Stegt kalvelever, løg, kartofler og broccoli

Stegt kylling, persille, skysovs, kartoffelmos, agurkesalat

Fr 11/10

Laksebidder m. tranebærcreme

 

Chilli con Carna ed løse ris og ærtepuré

Baconfarsbrød, sovs, kartofler og bagte tomater

Ma 14/10

Skinke m. nordisk tzatziki

 

Hamburgerryg, grønlangkål, kartofler og majsblanding

Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler og kløvede gulerødder

Ti 15/10

Fiskeanretning

 

Oksegryde, soltørrede tomater, kartoffelmos og bagte jordskogger

Svinehjerte i vildsovs, kartofler og gulerødder

On 16/10

Laksetimbale a la´Alice

 

Stegt medister, skysovs, kartofler og rødkål

Kalvefrikassé med kartofler

To 17/10

Maskeret blomkål m. rejer & dressing

Maibrits maddag

Fr 18/10

Dampet fisk m. laksemousse & dressing

Gule ærter, sprængt nakke, kartofler og sennep

Kyllingeschnitzel, paprikasovs, løse ris og broccoli

Ma 21/10

Røget mørbrad m. æggestand & purløg

Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål

Paprikagryde, løse ris, majs og ærter

Ti 22/10

Tun m. hytteost & pesto

 

Bøf Lindstrøm, sovs, persillekartofler og ratatouille

Paneret kotelet, svin, champignonsovs, kartofler og grønsagsblanding

On 23/10

Æg m. rejesalat & kaviar

 

Farseret porre, lys sovs, kartofler og stegte rodfrugter

Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, syltet rødløg, gulerødder

To 24/10

Gravede laks m. sennepsdressing

Bacon farsbrød, sovs, kartofler og bagte rodfrugter

Sprængt oksekød, sur/sød sovs, kartofler og herregårdsgrønt

Fr 25/10

Fiskesymfoni m. asparges

 

Brændende kærlighed med rødbeder

Cornflakes kylling, tomatsovs, kartofler og selleri Sticks

Ma 28/10

Pastasalat m. bacon, feta & oliven

Benløse fugle, kartoffelmos og gulerødder

Boller i selleri, kartofler og majsbanding

Ti 29/10

Torsk m. rød dressing & rejer

 

Bøf med løg, brun sovs, kartofler og rosenkål

Faseret peberfrugt, paprikasovs, løse ris og bønner

On 30/10

Ribbensteg m. rysteribs

 

Husarsteg, champignonsovs, kartofler, syltede rødløg og masjd

Sejfisk Florentine, flødestuvede spinat og kartofler

To 31/10

Spinatroulade m. laks

 

Maibrits maddag

Ret til ændringer forbeholdes

Ring til Kernehusets Café ml. kl. 10:00 til 13:00, og bestil din mad på

tlf. 23 32 64 21                                                                    Vi har MobilePay

Trænings- & Aktivitetscenter Kernehuset * Østerallé 33 * 8400  Ebeltoft * Tlf. 87 53 60 90 *

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk