Kernehuset med hjerterum

Kolde og varme frokostretter for november 2019

8. oktober 2019/Jettemarie

November

Kolde anretninger

Varme anretninger

Fr 1/11

Fiskeanretning

 

Kyllingegryde, løse ris, majs og ærter

Svinekæber med kaffe, solbær, kartofler og bagte rodfrugter

Ma 4/11

Æg m. rejesalat & citron

 

Frikadelle med persillesovs, kartofler og blomkål

Rødvinsmarineret kam, skysovs, kartofler, stegte gulerødder

Ti 5/11

Tunmousse m. rejer

 

Karrygryde med æble/rosmarin, løse ris og broccoli

Røde pølser med varm kartoffelsalat, herregårdsblanding

0n 6/11

Broccolisalat m. æble & bacon

 

Rullesteg med svesker, skysovs, kartofler og rødkål

Karbonade med grønærter, kartofler

To 7/11

Skinke m. nordisk tzatziki

 

Indisk kikærtegryde, kartofler, citronmarineret rosenkål, vegetar

Fiskefilet med remouladesovs, kartofler, bønner/rødløgsmix

Fr 8/11

Fiskesymfoni

 

Bøfstroganoff, kartoffelmos, blomkålsblanding

Stegs kylling, persille, skysovs, kartofler, æble/rødbederelisch

Ma 11/11

Kyllingespyd m. rissalat

 

Flæskesteg, skysovs, kartofler og rødkål

Blomkålsgratin, hamburgerryg, smør og buketblanding

Ti 12/11

Fisk m. laksemousse & dressing

 

Forloren skinke, flødekartofler og broccoli

Sorte gryde, kartoffelmos, bagte beder

On 13/11

Tortilla m. kylling & hytteost

 

Brunkål, røget flæsk, kartofler og rødbeder

Laks med hollandaisesovs, kartofler og broccoli

To 14/11

Fiskeanretning

 

Kartoffelfrikadeller, stuvet spidskål, kløvede gulerødder, vegetar

Kyllingegullasch, kartoffelmos, ærtepuré

Fr 15/11

Broccolitimbale m. røget laks

 

Andebryst, skysovs, kartofler, bagte beder

Frikadeller, krydderurter, brun sovs, kartofler, majsbanding

Ma 18/11

Pastasalat m. kylling & bacon

 

Medisterpølse, grønærter og kartofler

Hamburgerryg, aspargessovs, kartofler og blomkålsblanding

Tir 19/11

Dampet laks m. dressing

 

Kotelet i fad, paprikasovs, løse ris og ærter

Gule ærter, sprængt nakke, kartofler og sennep

On 20/11

Italiensk blomkål

 

Forloren and, brun sovs, kartofler, citronmarineret rosenkål

Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler og majsblanding

To 21/11

Røget ørred m. peberrodscreme

 

Stegt kalvelever med løg, sovs og kartofler, broccoli

Linseret med stegte selleri, vegetar

Fr 22/11

Hønsesalat m. ananas & bacon

 

Gullasch, okse, kartoffelmos, kløvede gulerødder

Kogt kalv i dildsovs, kartofler og Julienna blanding

Ma 25/11

Røget andebryst m. abrikos & rødløg

Farseret porre, lys sovs, kartofler, stegte rodfrugter

Paprikagryde, løse ris, majs og ærter

Ti 26/11

Tun m. hytteost & pesto

 

Brændende kærlighed, kartoffelmos og bagte beder

Stegt kylling, skysovs, persillekartofler, rabarberkompot, agurksalat

On 27/11

Alices onsdags speciel (fisk)

 

Hovmester torsk, paprikasovs, kartofler, franske ærter, perleløg

Bøf med løg, brun sovs, kartofler og blomkål

To 28/11

Omeletrulle m. pulled pork

 

Sprængt oksebryst, sur/sød sovs, kartofler og herregårdsgrønt

Baconfarsbrød, brun sovs, kartofler og rosenkål

Fr 29/11

Hellefisk m. ristet pinjekerner

Honningmarineret skinke, grønlangkål, kartofler og majs

Squashfrikadeller, bagte kartoffelrøsti, tomatsovs og bønner

Ret til ændringer forbeholdeRing til Kernehusets Café

          mellem kl. 10:00 til 13:00, og bestil din mad på

                                         tlf. 23 32 64 21

                                     Vi har MobilePay

Trænings- & Aktivitetscenter Kernehuset * Østerallé 33 * 8400  Ebeltoft * Tlf. 87 53 60 90 *

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk