Kernehuset med hjerterum

Kolde og varme frokostretter for februar 2020

Sidst rettet 28. december 2019Jettemarie

februar

Kolde anretning

 

Lune frokostanretninger

Mandag 3/2

Fisk med laksemousse og dressing

 

Kalkunfrikadeller, tomat, flødekartofler, bagte jordskokker

Svinehjerter i flødesovs, kartofler, bagte rødbeder

Tirsdag

4/2

Croissant med æggesalat

 

 Bøf stroganoff, kartoffelmos, stegte selleri

Gulerodskarbonade, grønærter, kartofler

Onsdag

5/2

Laksebidder med tranebærcreme

 

Braiseret oksebov, skysovs, rodfrugtmos, broccoli

Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler, gulerødder

Torsdag 6/2

Kylling spyd med mango- chutney

 

Nakkesteg stegt som vildt, vildsovs, kartofler svitset, rødkål med solbær

Græsk farsbrød, paprikasovs, ris, ærter

Fredag

7/2

Fiskeanretning

 

Medisterpølser, skysovs, kartofler, gulerødder, syltede rødløg

Linseret med kuvertbrød

Mandag 10/2

Spinatroulade med tun

 

Boller i selleri, ris, broccoli

Gullasch, kartoffelmos, jordskokker

Tirsdag 11/2

Pastasalat med feta og oliven

 

Unghanebryst, sur/sød sovs, kartofler, herregårdsgrønt

Frikadeller, persillesovs, kartofler, gulerødder

Onsdag 12/2

Dampet fisk med dressing og asparges

 

Fiskelasagne, gulerødder vendt i sesam

Rødvinsmarineret oksebov, rødvinssovs, stegte kartofler, bacon, bønner

Torsdag 13/2

Fiskesalat med æbler og peberrod

 

Braiseret kam, skysovs, kartofler, græskar

Kikærtegryde med brød

Fredag

14/2

Frikadellespyd

 

Irsk stuvning, bagte rødbeder

Forloren skinke, flødekartofler, majs

Mandag 17/2

Hønsesalat med ananas og bacon

 

Karbonade, grønærter, kartofler

Bøf med løg, skysovs, kartofler, stegt pastinak/gulerod

Tirsdag 18/2

Æg med tun og rejer

 

Forloren hare, flødekartofler, svitsede rødkål, solbær

Sellerifrikadeller, ristet med grønt

Onsdag 19/2

Gulderodsroulade med skinke

 

Fiskefrikadeller, remouladesovs, kartofler, gulerødder

Gammeldags oksesteg, kartofler, skysovs, franske ærter

Torsdag 20/2

Fiskesymfoni

 

Stegt kylling, persille, skysovs, kartofler, æblekompot

Braiseret svinekøber, kartoffelmos, ovnstegte græskar

Fredag 21/2

Hellefisk med ristet pinjekerner

 

Frikadeller/lam, persillekartofler, tomatsovs, bagte jordskokker

Nakkesteg, brunkål, kartofler

Mandag 24/2

Broccolitimbale med røget laks

 

Frikadeller, brun sovs, kartofler, rødkål

Rødbedebøf, stegte kartofler, svampestuvning

Tirsdag 25/2

Røget ørred med ægtestand

 

Tarteletter, høns i asparges, ærter

Middagspandekager, oksekålfyld, majsblanding

Onsdag 26/2

Frikadelle med kold kartoffelsalat

 

Rullesteg, svesker, skysovs, kartofler, rosenkål

Sejfisk på spinatbund, soltørrede tomat, kartofler

Torsdag

27/2

Avocado med rejesalat

 

Bankekød, kartoffelmos, ovnbagt rødbeder

Kalvefrikassé, vinter grønt, kartofler

Fredag

28/2

Tunmousse med rejer og citron

 

Farseret porre, lys sovs, kartofler, gulerødder

Gule ærter, røget flæsk, kartofler, sennep

Ret til ændringer forbeholdes.                      Ring til Kernehusets Café 

mellem kl. 10:00 til 13:00, og bestil din mad på tlf. 23 32 64 21

MobilePay - 955042

Trænings- & Aktivitetscenter Kernehuset * Østerallé 33 * 8400  Ebeltoft * Tlf. 87 53 60 90 *

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk