Kernehuset med hjerterum

   

Kolde og varme frokostretter for august 2019

Sidst rettet 30. juni 2019/Jettemarie

August

Kold anretning

Lune anretninger

Ma 5/8

Croissant m. hønsesalat

 

Paprikagryde med løse ris og rosenkål

Kalvesteg med skysovs, kartofler og bønner

Tir 6/8

Omeletrulle m. pulled pork

 

Husarsteg med champignonsovs, kartofler, syltede rødløg og majs

Hollandske finker, brun sovs, kartofler og julienneblanding

On7/8

Rejesalat m. æble

 

Tarteletter med skinke og grønærter

Bøf med løb, bearnaisesovs, kartofler og ærter

To 8/8

Torsk m. karrydressing

 

Unghanebryst med sur/sød sovs, kartofler  og pariserkarotter

Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og julienneblanding

Fr 9/8

Hønsesalat m. ananas & bacon

 

Braiseret svineskank, sovs/timian, kartofler og blomkål

Karbonade med stuvet spidskål og kartofler

Ma 12/8

Skinkerulle m. grønne asparges & rygeostecreme

Frikadeller med kold kartoffelsalat og majsblanding

Irsk stuvning med bagte rødbeder

Ti 13/8

Fiskeanretning

 

Tomatmarineret svinekam, italienske flødekartofler og broccoli

Torsk, æble/karrysovs, kartofler og gulerødder

On 14/8

Maskeret blomkål m. rejer & dressing

Farseret porre, tomatsovs, kartofler og løse ris

Kyllingegullasch, kartoffelmos og ærtepuré

To 15/8

Røget ørred m. peberrods-creme

Boller i karry, løse ris og broccoliblanding

Sprængt oksebryst, sur/sød sovs, kartofler og herregårdsgrønt

Fr 16/8

Broccolitimbale m. røget laks

 

Squashfrikadeller, krydret sovs, kartofler og stegte gulerødder

Krydret nakkesteg, champignonsovs, kartofler, romansk blanding

Ma 19/8

Rejesalat m. æble & citron

 

Stegt kalvelever med løg, kartofler og broccoli

Fyldt fisk med hollandaisesovs, kartofler og kroblanding

Ti 20/8

Torskesalat

 

Omelet med grill sauterede grøntsager og bacon/pølsemix

Enebærgryde med kartoffelmos og majsblanding

On 21/8

Ribbensteg m. rysteribs

 

Røde pølser med varm kartoffelsalat og bønner

Farsbrød, bacon, brun sovs og bagte rodfrugter

To 22/8

Gulerodsroulade m. serranoskinke

Tyndstegsfilet med skysovs, kartofler og æble/rødbederelisch

Hønsefrikassé med kartofler

Fr 23/8

Tunmousse m. rejer

 

Stegt medister, skysovs, kartofler og blomkål

Hvidkålsrouletter med muskatsovs, kartofler og svitsede urter

Ma 26/8

Avocado m. rejesalat & citron

 

Brændende kærlighed med rødbeder

Skinkeschnitzel, paprikasovs, stegte kartofler og ærter

Ti 27/8

Pastasalat m. kylling & karrydressing

Boller i selleri, kartofler og majsblanding

Jægerkam, timiansovs, kartofler og herregårdsgrønt

On 28/8

Fisk m. laksemousse & dressing

Stegt kylling, persille, skysovs, kartofler og æblekompot

Tarteletter, høns i asparges og klostergrøntsager

To 29/8

Hellefisk m. pesto & pinjekerner

Maibrit´s maddag

Fr 30/8

Frikadelle m. kold kartoffelsalat

Oksegryde, soltørrede tomater, kartofler og bønner

Fiskefrikadeller med remouladesovs, kartofler og gulerødder

Ret til ændringer forbeholdes.

Ring til Kernehusets Café

mellem kl. 10:00 til 13:00, og bestil din mad på

tlf. 23 32 64 21

Vi har MobilePay

Trænings- & Aktivitetscenter Kernehuset * Østerallé 33 * 8400  Ebeltoft * Tlf. 87 53 60 90 *

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk