Kernehuset med hjerterum

Kolde og varme frokostretter for marts 2020

Sidst rettet 15. feb.- 2020 Jettemarie

marts

Kolde anretninger

 

Lune frokostretter

Mandag 2/3

Røget laksetatar m. papaya

 

 

Baconfarsbrød, kartofler, skysovs, broccoli

Kyllingebryst i karrysovs, ris og bønner

Tirsdag 3/3

Skinke m. nordisk tzatziki

 

 

Medisterpølse, brun sovs, kartofler, blomkål

Kalvefrikassé, forårsgrøntsager, kartofler

Onsdag 4/3

Fiskeanretning

 

 

Stegt sild, kartofler, løgsovs, gulerødder

Urtemarineret svinekam, flødekartofler, glaserede gulerødder

Torsdag 5/3

Omeletrulle m. pulled chicken

 

 

Svensk pølseret, broccoli

Kartoffelfrikadeller og stuvet spinat

Fredag 6/3

Tunmousse m. rejer & flutes

 

 

Kyllingefrikadeller, stegte kartofler, paprikasovs, majsblanding

Millionbøf, kartoffelmos, syltede rødbeder

Mandag 9/3

Fisk m. laksemousse & dressing

 

 

Sprængt oksebryst, sur/sød sovs, kartofler, herregårdsblanding

Bøf med løg, brun sovs, kartofler, rosenkål

Tirsdag 10/3

Pastasalat m. feta & oliven

 

 

Kyllingeruller, nødder, tomatsovs, stegte kartofler, ærter

Tarteletter, høns i asparges, broccoliblanding

Onsdag 11/3

Spinatroulade m. laks

 

 

Appelsinmarineret nakkekam, kartofler, skysovs, grønne grønsager

Frikadeller, persillesovs, kartofler, Julienna blanding

Torsdag 12/3

Fiskeanretning

 

Majbrit´s maddag

Fredag 13/3

Hønsesalat m. ananas & bacon

 

 

Forloren skinke, flødekartofler, majs, syltede rødløg

Paprikagryde, kartoffelmos, bagte rodfrugter

Mandag 16/3

Laksebidder m. tranebærcreme

 

 

Farsbrød, peberost, paprikasovs, stegte kartofler, herregårdsblanding

Unghanebryst, peberrodsovs, kartofler, broccoli

Tirsdag 17/3

Æg m. rejesalat & æbler

 

 

Oksegryde, soltørrede tomater, kartoffelmos, bønner

Rødbedebøf, stegte kartofler, stuvet spinat

Onsdag 18/3

Fiskesymfoni

 

 

Lyssej i fad, karrykokossovs, gulerødder

Svinehjerter i flødesovs, persille, kartoffelmos, gulerødder

Torsdag 19/3

Broccolisalat m. bacon & æbler

 

 

Frikadeller med lam, italienske flødekartofler, majs

Farseret ribbensteg, skysovs, kartofler, syltede agurker, rysteribs

Fredag 20/3

Røget ørred m. æggestand

 

 

Kotelet i fad, paprikasovs, løse ris, ærter

Karbonade, stuvet spidskål, kartofler

Mandag 23/3

Maskeret blomkål m. rejer & dressing

 

Hamburgerryg, flødekartofler, grønne bønner, soltørrede tomater

Enebærgryde, ris, majs og ærter

Tirsdag 24/3

Kyllingespyd m. dressing

 

 

Hønsefrikassé med kartofler

Frikadeller med skysovs, kartofler, ovnbagte rødbeder

Onsdag 25/3

Ribbensteg m. rysteribs

 

 

Bøf, bearnaisesovs, stegte kartofler, ærter

Gl. dags kalvesteg, skysovs, kartoffelmos, rodfrugter

Torsdag 26/3

Fiskesalat m. æble & peberrod

 

 

Fiskefrikadeller, urter, dildsovs, kartofler, gulerødder

Kalvepolpette, tomatsovs, kartofler, broccoli

Fredag 27/3

Frikadeller m. kold kartoffelsalat

 

 

Paneret flæsk, persillesovs, kartofler, gulerødder, syltede rødløg

Vegetarisk musaka, kuvertbrød

Mandag 30/3

Croissant m. æggesalat

 

 

Forloren hare, skysovs, kartofler, rabarberkompot

Stegt kylling, persille, skysovs, kartofler, æblekompot

Tirsdag 31/3

Tortilla m. tun & hytteost

 

 

Nakkesteg, stegt som vildt, sovs, kartofler, tyttebær

Gulerodskarbonade, grønærter, kartofler

Ret til ændringer forbeholdes.              

Ring til Kernehusets Café, mellem kl. 10:00 til 13:00, og bestil din mad på tlf. 23 32 64 21

MobilePay - 955042

 

Trænings- & Aktivitetscenter Kernehuset * Østerallé 33 * 8400  Ebeltoft * Tlf. 87 53 60 90 *

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk